Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας εισήχθη χθες το βράδυ εσπευσμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μετά από έντονα συμπτώματα του κοροναϊού.
Ο νεαρός βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.
Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχόμενος στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση:
«Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».
Σημειώνεται πως ο βουλευτής είναι εμβολιασμένος.
- Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο βόλεϊ ανδρών με απίθανη ανατροπή (3-2) επί του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωση της ευρωομάδας της ΝΔ – Απάντηση στην παραπληροφόρηση και τον λαϊκισμό
- Χατζηδάκης: Βελτιώσεις σε τρία μέτρα στήριξης των αγροτών – Δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει ετσιθελικά τη δική του άποψη
