Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος, οπλισμένος με μαχαίρι, κρατούσε από χθες, Δευτέρα, το απόγευμα ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.

«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας», επεσήμανε στο Twitter ο Νταρμανέν.

Οι αρχές είχαν γρήγορα αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, καθώς ο 56χρονος δράστης ήταν γνωστός λόγω του ψυχιατρικού ιστορικού του.

Χθες ο άνδρας είχε αφήσει ελεύθερη μία από τις γυναίκες και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση και της δεύτερης ομήρου.

Ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 15:20 τοπική ώρα σε κατάστημα στη συνοικία της Βαστίλλης, όπου κράτησε ομήρους δύο γυναίκες.

Από την αρχή του περιστατικού η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στην περιοχή.

Εναντίον του δράστη έχει ξεκινήσει έρευνα από το αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος, επεσήμανε η εισαγγελία του Παρισιού.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.