Την αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας γνωστοποίησε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κινήματος, λόγω προβλήματος υγείας.

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel» αναφέρει στην ανάρτηση του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. Και προσθέτει: Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!».

Υπενθυμίζεται ότι την αναστολή της προεκλογικής τους εκστρατείας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ είχαν ήδη ανακοινώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά. Το ίδιο έπραξε και ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος σε δηλώσεις στην ΕΡΤ – μεταξύ άλλων – ανέφερε: «Θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες για να δούμε τι θα γίνει με τις εκλογές».