Τη δική του σφραγίδα σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση βάζει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αναλαμβάνοντας την ιατρική κάλυψη των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού που ξεκινούν αύριο, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων που φιλοξενεί η Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τους Special Olympics του 2011, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλούμενων από 35 χώρες, ανάμεσά τους και από 53 ελληνικές εταιρίες, σε 28 αθλήματα και δραστηριότητες.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center δίνει το δικό του ξεχωριστό παρών ως Μέγας Χορηγός, καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό ιατρικό πάροχο και το Νοσοκομείο Αναφοράς των αγώνων, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Για την ιατρική κάλυψη και φροντίδα κάθε αθλητή και αθλήτριας, των συνοδών τους και, βέβαια, των χιλιάδων θεατών, στελεχωμένα ασθενοφόρα του νοσοκομείου θα βρίσκονται σε κάθε χώρο και εγκατάσταση που θα χρησιμοποιηθούν για τους παγκόσμιους αγώνες –από την τελετή έναρξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τις Ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. όπου θα διεξαχθούν τα περισσότερα αθλήματα έως την τελετή λήξης, στις 10 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ε.Γ.Α. «Ι. Φωκιανός».

Παράλληλα, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center θα συμμετάσχει στους παγκόσμιους αγώνες και με τη δική του αποστολή εργαζομένων αθλητών, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Με αφορμή την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια στηρίζουμε και συμμετέχουμε στους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, με τη βεβαιότητα ότι θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή στιγμή και για τη χώρα μας, σε μια δύσκολη συγκυρία για την παγκόσμια κοινότητα. Το Ερρίκος Ντυνάν και το σύνολο των εργαζομένων του έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε δοκιμασία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και αυτό θα εξασφαλίσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Καλή επιτυχία στους Αγώνες και, βέβαια, καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν το νοσοκομείο μας, γιατί το δικό τους μήνυμα είναι διπλό».