Πολλοί σταρ, μεταξύ άλλων η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Ολίβια Κόλμαν, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Game of Thrones», Λίνα Χέντι και Γουίλφ Σκόλντινγκ, η συγγραφέας Ντόλι Άλντερτον, ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός των Bastille, Νταν Σμιθ και άλλοι καταγράφουν μηνύματά τους σε βίντεο που θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα Cameo.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία σταρ θα δωρίσουν το 100% των κερδών από την πώλησή των βίντεό τους στη μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία συγκεντρώνει οικονομική βοήθεια για είδη ρουχισμού, κάλυψη εξόδων στέγασης και ενίσχυση ομάδων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών στο Αφγανιστάν.

Οι θαυμαστές, όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ θα μπορούν να αγοράσουν τα βίντεο με τα μηνύματα του κάθε διάσημου.

Το βίντεο της Ολίβια Κόλμαν πωλείται έναντι 750 δολαρίων και της Λίνα Χέντι έναντι 325 δολαρίων.

Η οργάνωση Choose Love δημιουργήθηκε από ένα hashtag τον Αύγουστο του 2015. Μια ομάδα φίλων ήθελε να γεμίσει ένα φορτηγό γεμάτο δωρεές για να τις μεταφέρει στο Καλαί.

Μετά από πέντε χρόνια υποστηρίζει πάνω από 120 πρότζεκτ σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

«Μια απίστευτη οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει πρόσφυγες που φεύγουν από το Αφγανιστάν, φεύγουν από τους Ταλιμπάν και περνούν αφάνταστα φριχτά τον ενδιάμεσο χρόνο» δήλωσε ο Νταν Σμιθ.