Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά διαμηνύοντας ωστόσο ότι δεν αρκεί ο συμβολισμός του εμβολιασμού των πολιτικών.

Σχέδιο για την καραντίνα και το ασφαλές άνοιγμα

Μετά τον εμβολιασμό της η κ. Γεννηματά σε μήνυμά της υπογραμμίζει ότι υπάρχει και μεγαλώνει η αγωνία σε κάθε σπίτι σε όλη την Ελλάδα για τα εμβόλια που αργούν, σε κάθε οικογένεια που δεν έχει τη δυνατότητα για να κάνει το τεστ.

Δεν αρκούν οι ευχές τονίζει με νόημα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας ότι κάθε οικογένεια επιθυμεί σχέδιο για την καραντίνα αλλά και για το ασφαλές άνοιγμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

Δεν αρκεί ο συμβολισμός

«Σήμερα έκανα και τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Η σκέψη μου είναι σε κάθε σπίτι που δεν του αρκεί ο συμβολισμός, που εμείς οι πολιτικοί δώσαμε με τον εμβολιασμό μας. Σε κάθε σπίτι, σε όλη την Ελλάδα, που περιμένει τα εμβόλια που αργούν και η αγωνία μεγαλώνει.

»Σε κάθε σπίτι που δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το τεστ, που πιέζεται οικονομικά, κοινωνικά και δεν αρκείται στις ευχές και στα διαγγέλματα. Σε κάθε οικογένεια, που θέλει σχέδιο για την καραντίνα, για το ασφαλές άνοιγμα, για το άνοιγμα των σχολείων, προοπτική για τον εμβολιασμό, την εργασία, τη ζωή και την ελευθερία».