Η τηλεόρασή σου είναι το νέο σινεμά! Κάτι οι αλλαγές στις συνήθειες μας που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες και κάτι η πληθώρα υπηρεσιών με σπουδαίο κινηματογραφικό αλλά και τηλεοπτικό περιεχόμενο (βλ. Netflix, Prime, Disney Plus κ.α.), έχουν ως αποτέλεσμα οι τηλεοράσεις μας να… δουλεύουν υπερωρίες! Τι θα έλεγες όμως να μεταμόρφωνες τη δική σου σε πραγματική οθόνη κινηματογράφου; Πώς; Μα φυσικά με το κατάλληλο σετ home cinema!

Έλα να δούμε μερικές προτάσεις…

Sonos Beam 5.1

Το Beam είναι μία από τις πλέον κομψές προτάσεις στην κατηγορία των συστημάτων home cinema 5.1 καναλιών. Προϊόν της Sonos, εταιρείας με αδιαπραγμάτευτα υψηλή αισθητική και ποιότητα κατασκευής, θα ενσωματωθεί στο έξυπνο σπίτι σου προσφέροντάς σου μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Διαθέτει Wi-Fi συνδεσιμότητα ενώ υποστηρίζει και φωνητικές εντολές για ευκολότερο έλεγχο. Το subwoofer αποδίδει εκπληκτικά μπάσα με σπουδαίο βάθος, ενώ τα ηχεία μεσαίων συχνοτήτων το συμπληρώνουν αρμονικά δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Είναι συμβατό με Apple AirPlay 2 και πλήθος υπηρεσιών (Spotify, Amazon Music, YouTube Music κ.α.).

LG LHB625M 5.1

Το σύστημα LHB625M της LG έρχεται να μετατρέψει το σαλόνι σου σε αίθουσα κινηματογράφου. Με 5.1 κανάλια για πραγματική ατμόσφαιρα κινηματογράφου και συνολική ισχύ που φτάνει τα 1000 W (167 W σε κάθε κανάλι συν άλλα τόσα στο subwoofer) θα γεμίσει τον χώρο σου με κάθε λογής ήχο με εσένα φυσικά στο επίκεντρο. Διαθέτει εισόδους USB και Optical και έξοδο HDMI, λειτουργία Bluetooth stand-by, υποστηρίζει 3D Blu-ray και τέλος, προσφέρει απ’ ευθείας πρόσβαση σε online περιεχόμενο μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Sony HTRT4 5.1

Το σύστημα HTRT της Sony είναι σχεδιασμένο για να σου χαρίσει σπουδαίες εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Με συνολική ισχύ 600 W θα γεμίσει τον χώρο σου με κρυστάλλινο και δυνατό ήχο, τη στιγμή που τα 5.1 κανάλια του θα δημιουργήσουν μία σπουδαία ατμόσφαιρα. Αποτελείται από πέντε ηχεία και ένα subwoofer έτσι ώστε να διαμορφώσεις την ηχητική του χώρου σου όπως εσύ θες. Υποστηρίζει NFC και Bluetooth για εύκολη αναπαραγωγή περιεχομένου απ’ ευθείας από το smartphone σου και τεχνολογίες Dolby Digital, DTS και ClearAudio+.

Samsung HW-Q950T 9.1.4

Για εσένα που δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο, η Samsung έχει μία πραγματικά premium πρόταση. Ο λόγος για το σύστημα HW-Q950T το οποίο έρχεται με τον ήχο των 9.1.4 καναλιών του να δημιουργήσει μία ηχητική πανδαισία στο σαλόνι σου. Είναι ρυθμισμένο από το California Audio Lab της Samsung, διαθέτει τεχνολογίες Adaptive Sound, Q-Symphony, Dolby Atmos και DTS:X, υποστηρίζει 4K Video Pass και HDR10+ ενώ προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi, Bluetooth και HDMI eARC. Η λειτουργία Game Mode Pro είναι ό,τι πρέπει για τους gamers ενώ υπάρχει συμβατότητα και με το SmartThings App.

Sonos Arc (με Sonos Sub)

Κομψός όσο κανένα άλλο σύστημα, ο συνδυασμός των Arc και Sub της Sonos αποτελεί ένα πραγματικό κομψοτέχνημα που θα βρει τη θέση του σε οποιονδήποτε χώρο. Οι 11 οδηγοί υψηλής απόδοσης προσφέρουν βαθιά μπάσα και ισορροπημένο ήχο για γεμάτα ένταση live, δυναμικές σκηνές δράσης και πεντακάθαρες ομιλίες. Το σύστημα αποτελείται από την ηχόμπαρα Arc και το subwoofer Sub. Αμφότερα υιοθετούν μίνιμαλ σχεδιασμό ενώ έχουν συντονιστεί από βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς ενσωματώνοντας μάλιστα τεχνολογία Trueplay. Υποστηρίζονται Google Assistant, Amazon Alexa και αρκετές μουσικές υπηρεσίες (Apple Music, Google Play Music, Spotify κ.α.).

Sony HTS20R 5.1

Απόλαυσε πραγματικό surround ήχο με το σετ home cinema HTS20R της Sony. Με 5.1 κανάλια και συνολική ισχύ 400 W, ενσωματώνει τεχνολογία Dolby Digital μεταφέροντάς σε αυτοστιγμεί στο κέντρο της δράσης. Θα σου χαρίσει υπέροχο και πλούσιο ήχο με βαθιά μπάσα, ενώ ο μίνιμαλ και συμπαγής σχεδιασμός του, του επιτρέπει να κάνει τη δουλειά του περνώντας απαρατήρητο. Υποστηρίζει Bluetooth 5.0 για εύκολη συνδεσιμότητα και απ’ ευθείας αναπαραγωγή μουσικής από smartphone ή tablet ενώ θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις την κατάλληλη λειτουργία ανάλογα με το περιεχόμενο που απολαμβάνεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

LG LHB645N 5.1

Τα 5.1 κανάλια και η ισχύς των 1000 W κάνουν το LHB645N της LG μία εξαιρετική επιλογή, ακόμα και για τους μεγαλύτερους -και απαιτητικότερους- χώρους. Διαθέτει ενσωματωμένο Blu-ray player για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες στην ανώτατη ποιότητα (υποστηρίζοντας μάλιστα και 3D Blu-ray για ‘σένα που τα θέλεις όλα). Εκμεταλλεύσου το Bluetooth stand-by και απόκτησε πρόσβαση σε online περιεχόμενο μέσω του smartphone σου (με τη βοήθεια της εφαρμογής LG Remote). Το σύστημα της LG έρχεται με δέκτη ραδιοφώνου και λειτουργία multiroom προκειμένου η μουσική σου να σε ακολουθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

Sonos Beam 5.0

Πλαισίωσε την τηλεόραση σου με ένα κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας όπως το Sonos Beam. Ικανό να σου χαρίσει πεντακάθαρο ήχο με πλούσια μπάσα και εξαιρετικά μεσαία, το εν λόγω σύστημα 5.0 αποτελείται από μία ηχόμπαρα Beam και δύο ηχεία One SL. Με μίνιμαλ design, το σετ υποστηρίζει Amazon Alexa και Google Assistant για άνετο έλεγχο με τη φωνή σου. Προσφέρει εύκολη εγκατάσταση ενώ είναι ρυθμισμένο από βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς για πραγματικά κορυφαία απόδοση. Διαθέτει θύρα Ethernet και Wi-Fi και είναι συμβατό με Apple AirPlay 2.

Sony BDVE4100 5.1

Έτοιμος για συγκινήσεις άνευ προηγουμένου στο σαλόνι σου; Το σετ home theatre BDVE4100 της Sony θα γεμίσει τον χώρο σου με σπουδαίο surround ήχο, χάρη στα 5.1 κανάλια του και τη συνολική ισχύ των 1000 W. Απόλαυσε την κινηματογραφική ποιότητα που προσφέρουν τα 2D και 3D Blu-ray και ενεργοποίησε τη λειτουργία Bass Boost για μπάσα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια αλλά και ισχύ. Υποστηρίζονται Wi-Fi, Bluetooth και NFC για εύκολη αναπαραγωγή στη στιγμή από mobile συσκευές, ενώ το Sony Entertainment Network, τέλος, έρχεται να σου προσφέρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά!

LG LHB655NW 5.1

Αναβάθμισε την οικιακή ψυχαγωγία σου με ένα 5.1 σύστημα από την LG, κατάλληλο για κάθε χώρο. Το LHB655NW διαθέτει ενσωματωμένο Blu-ray player για την αναπαραγωγή 2D και 3D ταινιών, προσφέροντας έτσι εμπειρίες επιπέδου σινεμά. Η συνολική ισχύς των 1000 W θα σου χαρίσει «γεμάτο» αλλά απόλυτα ισορροπημένο ήχο που βρίθει λεπτομέρειών. Το δε bass-reflex subwoofer έρχεται να δώσει ένταση με το πλούσιο μπάσο. Προσφέρονται λειτουργίες multiroom και Bluetooth stand-by, ραδιόφωνο με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 σταθμών και υποστήριξη της εφαρμογής LG Remote για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.