Έκλεισε οριστικά το θέμα της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, με την Premier League να επαληθεύει τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και να ανακοινώνει τη χρονική διάρκεια που θα έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες για να κινηθούν στην αγορά.
Όπως ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωσή της η αγγλική λίγκα, οι ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους 10 εβδομάδες ώστε να καλύψουν οποιοδήποτε κενό έχουν στα ρόστερ τους, ξεκινώντας από τις 27 Ιουλίου, με deadline day την 5η Οκτωβρίου.
Μάλιστα, η Premier League έδωσε και ένα περιθώριο 11 ημερών στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας και της EFL.
Η απόφαση είναι οριστική και αναμένεται η έγκριση της FIFA.

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






