Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η νεκροψία-νεκροτομή του 26χρονου ακτιβιστή Βασίλη Μάγγου. Ο άτυχος νεαρός πριν από ένα μήνα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης στους συλληφθέντες της διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών στο Βόλο.
Ο άτυχος άνδρας, κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουλίου στο σπίτι του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του magnesianews.gr η ιατροδικαστής Ελένη Καλύβα πραγματοποίησε τη νεκροτομή παρουσία Εισαγγελέα αλλά και παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο θάνατος του 26χρονου Βασίλη Μάγγου αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα.
Θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία χρειάζονται περισσότερο χρόνο.
- Σαββατοκύριακο με σκουπίδια στους δρόμους: «Μπλόκο» στα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων λόγων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων!
- ΗΠΑ: Καταργείται η σύσταση για τον εμβολιασμό όλων των νεογέννητων κατά της ηπατίτιδας Β
- Ο Τραμπ πρώτος νικητής του βραβείου ειρήνης της FIFA: «Θέλω να σώσω ζωές, όχι να πάρω βραβεία»







