Στις 30 Νοεμβρίου 2011 ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, καθώς πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες του.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και κατέκτησε την πρόκριση για τη φάση των «32» του Europa League.
Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της μεγαλειώδους νίκης του ΠΑΟΚ. Ο παλαίμαχος επιθετικός, εννιά χρόνια μετά, μίλησε για αυτή την υπέροχη εμπειρία που έζησε και αποκάλυψε στη σειρά «Blast From The Past» της Cosmote TV ότι μετά το τέλος του αγώνα κλείστηκε σε μία τουαλέτα και έκλαιγε από τη χαρά και την ανακούφισή του!
«Κλειδώθηκα σε μία μικρή τουαλέτα που είχαν και έκλαιγα. Ήταν μία αντίδραση χαράς και ανακούφισης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Σάλπι».

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






