Ο Ματιέ Βαλμπουενά δε θα είναι διαθέσιμος όπως όλα δείχνουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ.
Ο γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξαιτίας μιας ήπιας σύσπασης στον οπίσθιο μηριαίο αναμένεται να προφυλαχθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στο τριφύλλι, λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος που ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Ο Γάλλος είχε τις ενοχλήσεις αυτές πριν από την έναρξη των πλέι-οφ, οι οποίες όμως δεν του στέρησαν τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά ο πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων προτιμά να μην εκβιάσει καταστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που πλησιάζει και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο ημιτελικός με τον Δικέφαλο λοιπόν, αλλά και οι συνθήκες που υπάρχουν λόγω της τρίμηνης διακοπής εξαιτίας της πανδημίας, αναγκάζουν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το γάλλο παικταρά.
Στο πλαίσιο της πρόληψης ωστόσο, ο 36χρονος γάλλος μέσος θα μεταβεί στο Metropolitan, όπου και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






