Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε πολλά στη ζωή μας: τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που συναναστρεφόμαστε, ακόμα και τον τρόπο που τρώμε.

Με το στρες να ωθεί κατά κανόνα τους ανθρώπους στην κατανάλωση του επονομαζόμενου comfort food, κατά κανόνα αλμυρών ή γλυκών και κατά κανόνα παχυντικών προϊόντων, θα περίμενε ενδεχομένως κανείς ότι το lockdown θα έκανε τις διατροφικές μας συνήθειες χειρότερες

Και εντούτοις μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, έδειξε πως τρώμε πιο υγιεινά.

-Τι αναφέρει η αποκαλυπτική έρευνα

-Ποιοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στην υγιεινή στροφή μας

-Είναι άραγε παροδική αυτή η στροφή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής; Τι εκτιμούν οι ερευνητές

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Πέμπτη