Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασε τους 4.000, διπλασιάστηκε μέσα σε τρεις ημέρες, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Συνολικά μέχρι σήμερα καταγράφονται 4.076 θάνατοι, έναντι 2.010 το Σάββατο, σύμφωνα με τα δεδομένα του πανεπιστημίου, που ανανεώνονται συνεχώς.
Ο απολογισμός των θυμάτων της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κοροναϊός, γίνεται ολοένα βαρύτερος στις ΗΠΑ καθώς 865 άνθρωποι υπέκυψαν μέσα στο προηγούμενο 24ωρο.
Στις ΗΠΑ εξάλλου καταγράφονται μακράν τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στον κόσμο: ανέρχονται πλέον σε 188.172, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 24.743 μέσα σε μια ημέρα, σύμφωνα με τους αριθμούς του πανεπιστημίου, που ανανεώνονται συνεχώς.
Η θλιβερή πρωτιά της Ιταλίας
Πάντως το θλιβερό ρεκόρ του υψηλότερου αριθμού θανάτων εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 σε ένα 24ωρο σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη καταγράφηκε την 27η Μαρτίου στην Ιταλία (969 νεκροί).

- Ο ιδρυτής της Intellexa καίει το Μαξίμου για το Predator: «Πελάτες μας μόνο κυβερνήσεις» – Καταρρέει το αφήγημα περί ιδιωτών
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Συναγερμός στην Ευρώπη μετά από επιθέσεις σε συναγωγές – Ποια είναι η άγνωστη τρομοκρατική ομάδα Ashab Al Yamim






