Νέο αιφνιδιασμό επιχείρησαν χθες ομάδες προσφύγων, επιχειρώντας να περάσουν τα ελληνικά σύνορα μέσα από το δάσος στις Καστανιές.
Οι ελληνικές αρχές που επιτηρούν τον Έβρο απέκρουσαν την έφοδο, ένας ωστόσο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τις πέτρες και τις μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν.
Επρόκειτο για μια ακόμα απόπειρα αιφνιδιασμού της ελληνικής πλευράς μέσα στις τελευταίες 48 ώρες που έπεσε στο κενό.
Όλα δείχνουν πως μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η Τουρκία θέλει να αυξήσει και πάλι την πίεση στην Ελλάδα.
Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμούν πως οι επιθέσεις στην μεθόριο του Έβρου θα συνεχιστούν με απόπειρες και σε άλλα σημεία.
Τελευταία Νέα
- Μέγκαν Μαρκλ: Ο αποξενωμένος πατέρας στις Φιλιππίνες, ο ακρωτηριασμός και η προσπάθεια επικοινωνίας
- Κακοκαιρία Byron – Κ. Λαγουβάρδος στα «ΝΕΑ»: Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη Δυτική Αττική
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας

