Ένα τηλεοπτικό σποτ έδωσε τέλος στην φημολογία των περασμένων ημερών για τη νέα μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έδωσε επίσημα τα χέρια με την κορυφαία ομάδα ενέργειας ZeniΘ, δίνοντας τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του.

Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής που έκανε την Ελλάδα περήφανη σε ολόκληρη της Ευρώπη, υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο και για το ρεύμα αλλά και για το φυσικό αέριο με την ομάδα της ZeniΘ, τον πρώτο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Με είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας, αλλά και  τη διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας Eni, είναι δεδομένο ότι η ZeniΘ ήταν η πιο ταιριαστή επιλογή για τον Δράκο με το σαρωτικό track record.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για το νέο του χρυσό συμβόλαιο:

“Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους στην Ελλάδα. Τη ZeniΘ.”

Από την πλευρά του, ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, καλωσόρισε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ:

“Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην “ομάδα” της ZeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ZeniΘ.”

Αναπτύσσοντας διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, η ZeniΘ καταφέρνει οι πελάτες της να κερδίζουν κάθε “ματς” με τα μηνιαία έξοδα. Είτε πρόκειται για τον οικιακό είτε για τον εταιρικό προϋπολογισμό, τα εξατομικευμένα προγράμματα της κορυφαίας “ομάδας” ενέργειας, εξασφαλίζουν την ουσιαστική εξοικονόμηση των χρημάτων μας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada