Σοκάρει το βίντεο από το φονικό στο φανοποιείο της Πάτρας, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή με πυροβολισμούς με τον γείτονά του με τον οποίο φαίνεται να είχε χρόνια προσωπικές διαφορές.

Το θύμα φαίνεται να μπαίνει οπλισμένο στο συνεργείο, ενώ μετά από λίγη ώρα ο ιδιοκτήτης του φανοποιού εμφανίζεται και αυτός με όπλο.

Στο βίντεο οι δύο άνδρες τρέχουν γύρω από ένα ΙΧ, ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί.

Σημειώνεται πως ο 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων του γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 41χρονου εισβολέα.

Βίντεο-σοκ

Έρευνες για τις συνθήκες του φονικού

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο  41χρονος δέχθηκε θανάσιμο πυροβολισμό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως έγινε γνωστό, για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ένας 40χρονος, ο οποίος ανακρίνεται.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο φανοποιείο που διατηρεί ο 40χρονος στο Νέο Σούλι και κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Μετά από λίγη ώρα ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο φανοποιείο.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε την σορό του, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.