Είναι κάποια που πανικοβάλλονται. Είναι και κάποια άλλα που αντιδρούν εντελώς χαλαρά, χωρίς κανένα δείγμα άγχους, φόβου κλπ. Εκείνα που δε φοβούνται εκνευρίζουν τα υπόλοιπα που δεν αντέχουν στην ιδέα ότι πρέπει να πάνε στον οδοντίατρο.

Κριός

Αντιδρά εντελώς κυνικά, ρεαλιστικά και «ψυχρά». Μέχρι και ο ίδιος ο οδοντίατρος εντυπωσιάζεται από τη συναισθηματική απάθεια του Κριού.

Ταύρος

Δε μπορεί καθόλου την ιδέα ότι θα πονέσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Απλά τραγουδάει από μέσα του το αγαπημένο του τραγούδι.

Δίδυμοι

Βαριέται και περιμένει πώς και πώς να τελειώσει όλη αυτή η ταλαιπωρία. Γιατί για εκείνον είναι ταλαιπωρία.

Καρκίνος

Δεν αντέχει. Πριν καν τον πλησιάσει ο γιατρός υστεριάζει και κλαίει από μέσα του. Έπειτα κλαίει και κανονικά γιατί δεν αντέχει τον παραμικρό πόνο.

Λέων

Έχει τόση ανάγκη να δείχνει ωραίος και τέλειος με αποτέλεσμα το όλο θέμα να το θεωρεί αναγκαίο. Όλα για την εμφάνιση.

Παρθένος

Το βλέπει πλήρως λογικά. Αντιμετωπίζει την όλη συνεδρία ως κάτι απαραίτητο να γίνει, συνεπώς δεν τον ενοχλεί καν ο πόνος.

Ζυγός

Αναζητά τρόπους να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Είναι από τα άτομα που θα μιλάει στον οδοντίατρο από το άγχος του αλλά εξακολουθεί να πονάει εύκολα.

Σκορπιός

Βαριέται να ασχοληθεί με τέτοιου είδους θέματα αλλά και μόνο που αναγκάζει τον εαυτό του να πάει, είναι ήρεμος και δε μιλάει καν.

Τοξότης

Κανένα θέμα δεν έχει ο Τοξότης. Από τη στιγμή και μόνο που θα βελτιώσει την εμφάνισή του είναι αρκετό για αυτόν να χαίρεται.

Αιγόκερως

Δεν του αρέσει καθόλου να έχει κάποιος άλλος τον έλεγχο και πόσο μάλλον πάνω στο ίδιο του το σώμα. Αντιδρά με νεύρα.

Υδροχόος

Είναι από τα άτομα που δεν παραπονιούνται όσο κι αν πονούν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Ξέρει ότι είναι απαραίτητο.

Ιχθύς

Βάζει τα κλάματα κυριολεκτικά πολύ εύκολα και γρήγορα. Φοβάται μην πάθει κάποια «ζημιά» στο στόμα του την ώρα που ο γιατρός του κάνει καθαρισμό ή σφράγισμα.