Η εξέλιξη και η αυτοβελτίωση σε θέματα επαγγελματικά και ερωτικά σίγουρα δεν είναι κάτι το εύκολο. Σήμερα ωστόσο οι όψεις ευνοούν τις εσωτερικές αμφιβολίες, εσωτερικές συγκρούσεις-ανασφάλειες. Πρέπει απλά να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας που είναι η καριέρα και η αγάπη.

Κριός

Ξεκινάει έντονα η εβδομάδα και αυτή η δυναμική σε παρασύρει να εξελίξεις την αυτοπειθαρχία σου και την αποδοτικότητά σου. Επιμονή σημαίνει αποτέλεσμα.

Ταύρος

Χαίρεστε που μπαίνετε πάλι στη ρουτίνα σας διότι έτσι θα μπορείτε να εφαρμόσετε τα προγράμματά σας, όπως ακριβώς τα είχατε σκεφτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Δίδυμοι

Δε θέλετε να δεχτείτε ότι δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω δουλειάς με αποτέλεσμα να πέφτετε ψυχολογικά. Κάντε μία συζήτηση με τον υπεύθυνό σας.

Καρκίνος

Συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας για να μπορέσετε να κάνετε στην πράξη όλες τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δείξτε προσοχή να κοιμάστε περισσότερες ώρες.

Λέων

Έχετε αποσυντονιστεί και δεν ακολουθείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας όπως αυτό είναι. Μην πίνετε αλκοόλ λες και το Σαββατοκύριακο δεν πέρασε.

Παρθένος

Η η υπομονή και η διάθεσή σας γενικά, βρίσκονται σε μία κρίσιμη θέση. Κρίσιμη δηλαδή δεν έχετε τις αντοχές να προσφέρετε πράγματα σε εσάς λόγω του προγράμματος που έχετε.

Ζυγός

Διάθεση και κέφι χαρακτηρίζει τις πρωτοβουλίες που παίρνετε για βελτίωση της απόδοσής σας. Επαγγελματικά δεν είστε ευχαριστημένοι και ερωτικά δεν είστε τόσο τυχεροί.

Σκορπιός

Δεν έχετε βρει ακόμα τι είναι αυτό το οποίο σας ικανοποιεί μες στην καθημερινότητα. Και μάλιστα αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να είστε πιο αισιόδοξοι.

Τοξότης

Πρέπει να σταματήσετε να είστε στους ρυθμούς του πάρτυ και του κλάμπ και να καταλάβετε ότι έχετε υποχρεώσεις. Η καλοπέραση πάντοτε βρίσκεται αν το θέλετε.

Αιγόκερως

Εργασία και χαρά είναι το μότο σας. Προσέξτε όμως γιατί από αυτό ακριβώς το μότο θα εξαρτηθεί η μελλοντική σας επιτυχία. Ισορροπία χρειάζεται και πρέπει να τη βρείτε.

Υδροχόος

Είστε σε μία φάση που δε σας αγχώνει η αρχή της εβδομάδας. Αυτό οφείλεται καθαρά και στο γεγονός ότι για εσάς η ρουτίνα δίνει την αίσθηση της ασφάλειας.

Ιχθύς

Χαλαρώστε με το «καλημέρα» της νέας εβδομάδας. Δείξτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να έχετε και τον ελεύθερό σας χρόνο και την επιτυχία στα επαγγελματικά.