Ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και μερικές μέρες, με την απόφαση να είναι ειλημμένη από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Οι πράσινοι λοιπόν βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή, προς το παρόν όμως δεν βιάζονται για τον αντικαταστάτη του Νταμπίζα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται καθημερινά σχεδόν προτάσεις για τεχνικούς διευθυντές, τα ονόματα είναι δεκάδες, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.

Δεδομένα κάποιοι εξ αυτών που προτείνονται εξετάζονται, όμως ο Αλαφούζος φέρεται να ψάχνει έναν τεχνικό διευθυντή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Στόχος του είναι να αναλάβει κάποιος που είναι ικανός στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσουν να έρθουν νεαροί σε ηλικία παίκτες που θα προσφέρουν ή να προβιβαστούν παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό ψάχνονται και για διευθυντή της Ακαδημίας, με τους Γιάννη Βονόρτα, Βαγγέλη Σάμιο και Έβανς Παυλόπουλο να είναι αυτοί που ακούγονται προς το παρόν.