Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/10) ο γνωστός τραγουδιστής και στιχουργός Στάθης Δρογώσης.

Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης ο Στάθης Δρογώσης, μίλησε για τα μουσικά πλάνα του, αποκαλύπτοντας στο One Channel ότι μετά από συναυλίες που θα πραγματοποιήσει στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου, στην Κρήτη, μετά από μία μουσική στάση  στο Μουσικό Κουτί, στο Γκάζι (στις 15 Νοεμβρίου), από τις 7 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Αγάπη Διαγγελάκη, τους Μπλε και τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Ο Στάθης Δρογώσης, παραδέχτηκε πως γράφει συνέχεια, ενώ δήλωσε έτοιμος για έναν νέο κύκλο τραγουδιών, ενώ μίλησε για την συνεργασία του με την θεατρική ομάδα Gaff για το θεατρικό έργο «Πανούκλα» την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η  Σοφία Καραγιάννη.

Ο Στ. Δρογώσης παραδέχτηκε πως παραμένει ανήσυχος ως πολίτης παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν έχει περάσει η κρίση. Αυτό το αφήγημα δεν έχει υπόσταση. Μάλλον απλά την έχουμε συνηθίσει. Έχουμε μάθει σε μία δυστοπική καθημερινότητα. Αυτή τη στιγμή μόνο το hip -hop προσπαθεί να εκτεθεί και να μιλήσει με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Πηγή: onetv.gr

Στο έντεχνο συνεχίζουμε να τραγουδάμε για έρωτες και αγάπες» δήλωσε ο Στ. Δρογώσης, εκφράζοντας την απογοήτευσή για τους εκπροσώπους του μουσικού είδους που και ο ίδιος εκπροσωπεί, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά  πως «αν δεν γράψεις κάτι νέο, θα μείνεις στις αναζητήσεις της προηγούμενης γενιάς».

«Δεν μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση με μία ταινία» δήλωσε ο Στάθης Δρογώσης, σχολιάζοντας τις πολιτικές διαστάσεις που πήρε η επέμβαση αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου παιζόταν η πολυσυζητημένη ταινία «Τζόκερ» προκειμένου να απομακρυνθούν ανήλικη από την αίθουσα.

Στο τραπέζι του One Talk ο Στάθης Δρογώσης επίσης τοποθετήθηκε γύρω από την αντίδραση που προκάλεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη να δώσει το όνομα της σπουδαίας ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, η οποία δολοφονήθηκε από μέλη του ΕΑΜ κατά την διάρκεια των Δεκεμβριανών, σε αίθουσα του REX. Η απόφαση αυτή, φάνηκε να μη βρίσκει σύμφωνο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, που τόνισε πως ήταν υποκινούμενη από πολιτικά και όχι καλλιτεχνικά κριτήρια, ζητώντας την άμεση ανάκλησή της.