H Φρόσω Στυλιανού επιλέγει στέκια σε γειτονιές της Αθήνας για να μοιραστεί τραγούδια που αγαπάει, παλιά και νέα, δικά της και αγαπημένων φίλων.

Μαζί με τον Ανδρέα Αποστόλου στο πιάνο θα μοιραστούν ιστορίες μιας άλλης εποχής αλλά και κομμάτια που έφτιαξαν οι ίδιοι και συνομιλούν με το σήμερα.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στην μουσική σκηνή Ρότα στη Σόλωνος.

Η Φρόσω Στυλιανού γράφει αναλυτικά:

«Δώδεκα χρόνια στην Αθήνα, ευλογημένη να έχω τραγουδήσει πλάι σε δάσκαλους, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα θέατρα και τις μουσικές σκηνές … Ταξίδια, συναυλίες, μουσική πέρα ως πέρα… Μεγάλωμα πανάκριβο και σπάνιο…Είναι όμως και ένας κόσμος παράλληλος, μυστικός, κάτι μέρη κρυφά στην Αθήνα, σαν μικρές χελιδονοφωλιές. Εκεί πάντα “σβήναμε” όλοι οι φίλοι μουσικοί μετά τα μεγάλα φώτα, μ’ ένα ποτό στο χέρι και μια κούραση γλυκειά σαν Κυριακή ή κι άλλες φορές απο ‘κει ξεκινούσαν οι ιδέες, τα σχέδια. Με ένα καφεδάκι και γυαλιά ηλίου πριν τη δουλειά.

»Αυτά είναι τα στέκια των φίλων μας. Tα μπαράκια των ανθρώπων που έγιναν μέσα στα χρόνια οικογένεια μας. Τα “σπίτια” μας γύρω και μέσα στην Αθήνα. Εκεί παίζουν και τραγουδούν καλλιτέχνες αγαπημένοι και νεότεροι, εκεί πρωτοακούσαμε τραγούδια που αργότερα τα ψιθύρισε ο κόσμος όλος…Μπαράκια παλιά και καινούρια, κάποια απ’ αυτά ιστορικά, ποτισμένα με την ενέργεια μιας άλλης εποχής και άλλα φτιαγμένα στο τώρα, με το μεράκι και την ζωντάνια των ανθρώπων τους.

»Από εκεί θα ξεκινήσουμε φέτος. Με ένα πιάνο -ή και δύο- και μια φωνή, θα κάνουμε βόλτα στην Αθήνα όλο το Φθινόπωρο. Πατήσια, Εξάρχεια, Φιλαδέλφεια, Βύρωνας, Νέο Ηράκλειο, Παγκράτι, κι όπου αλλού έχουν οι φίλοι μας στέκια. Να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, τα τραγούδια μας, αυτά που έγραψα για το album μου “Άλλες μέρες” και που τα ακούτε καθημερινά στα «Αστέρια στην άμμο», θα σας παίξουμε και τα «Αποτσίγαρα» του Αντρέα, το τραγούδι των τίτλων της σειράς σε στίχους της Σάνυ Μπαλτζή που τραγουδά με την φωνάρα του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, και άλλα καινούρια που έχει γράψει. Είναι και κάτι άλλα του συρταριού που κρυφά θέλω να εξομολογηθώ, και άλλες πολλές κομματάρες που όλοι ξέρετε και αγαπάτε και έχω μεγάλο απωθημένο να τις τραγουδήσω! Ελάτε όπου είναι γειτονιά σας, να ζεστάνουμε τις αυλές και τα μπαλκόνια σας! Πρώτος σταθμός, η αγαπημένη Ρότα, στην Σόλωνος, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου».