Ότι θα δει τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο δωμάτιο» επιβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.
Ερωτηθείς αναφορικά με την ταινία, η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, αφού διευκρίνισε ότι θα τη δει, συμπλήρωσε πως «σίγουρα θα έχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως έχω την εντύπωση ότι θα είναι μονομερής».
«Συνιστώ σε όποιον δει την ταινία να διαβάσει και κάποια βιβλία που βγήκαν πρόσφατα σχετικά με τα όσα έγιναν στο πρώτο εξάμηνο του 2015, ώστε να έχει εικόνα για το μέγεθος της αλαζονείας και της ασχετοσύνης που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής» κατέληξε.
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν αιφνιδιάστηκε από την επιτυχία της στρατηγικής του – Πιθανά «διόδια» μετά τον πόλεμο
- Μαρινέλλα: Τελευταίο αντίο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού – Μια ζωή γεμάτη «φως», ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό φαινόμενο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/3): Πού θα δείτε τον προημιτελικό του Ολυμπιακού και τις «μάχες» για την παραμονή στη Stoiximan Basket League






