Επισκέψεις στα περίπτερα τριών αθλητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης του Ηρακλή, του Άρη και του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε αρχικά το περίπτερο του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκαν στελέχη της ομάδας και του χάρισαν μια φανέλα με τον αριθμό 111, όσα και τα χρόνια του Συλλόγου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο του Άρη. Εκεί, τον περίμενε ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος του χάρισε μια φανέλα που έγραφε «Prime Minister» και είχε τον αριθμό 1. «Για γούρι», είπε ο κ.Καρυπιδης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια, συνάντησε μικρούς φίλους του Άρη με τους οποίους βγήκε φωτογραφία ενώ εκείνοι με την σειρά τους φώναξαν «μόνο Άρης».

Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ περίμενε τον πρωθυπουργό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούδας.

«Ήσουν γουρλής την προηγούμενη φορά», του είπε ο κ. Μητσοτάκης και τον αγκάλιασε.

«Γρήγορα στο νέο γήπεδο. Θα έχετε την αμέριστη στήριξή μας για να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Κούδας του έδωσε μια πλακέτα με το σήμα της ομάδας και ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη «καλή δύναμη».