Κάθε φορά που μέσα σε έναν μήνα έχουμε δυο φορές πανσέληνο ή νέα σελήνη, οι ειδικοί κάνουν λόγο για μαύρη υπερσελήνη, και αυτό θα συμβεί αύριο Παρασκευή 30/8, καθώς το φεγγάρι σ’ αυτή τη δεύτερη εμφάνισή του τον Αύγουστο θα είναι στο κοντινότερο σημείο του στη Γη, αλλά θα είναι και σκοτεινό.

Ωστόσο οι εξελίξεις αυτής της νέας «μαύρης» υπερσελήνης θα είναι θετικές για τα περισσότερα ζώδια. Κι αυτή η νέα σελήνη, ως είθισται σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου διάρκειας 28 ημερών, που κορυφώνεται ως την Πανσέληνο της 14ης Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται μέχρι την επόμενη νέα σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια πολύ ευνοϊκή σελήνη, που δημιουργείται στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία εγκαινιάζει μία περίοδο που θα βοηθήσει όλους μας στο να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές αλλαγές, αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα, ώστε να βάλουμε σε καινούργιες βάσεις την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Χαράς ευαγγέλια για τους μεταβλητούς, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή ωροσκόπο ή μεσουράνημα, κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Αρκετά ευνοημένοι επίσης θα είναι οι Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Όπως είναι φυσικό από σήμερα Πέμπτη, οπότε κι ο Ερμής μετακινείται στην Παρθένο προετοιμαζόμαστε για το νέο φεγγάρι που καταφθάνει, παίρνοντας θέση… ως άλλοι κατεργάρηδες στον πάγκο μας, κι εστιάζοντας στην καθημερινότητα και σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε, προκειμένου να βάλουμε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, και να οργανωθούμε για να υλοποιήσουμε σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχαμε βάλει στο πλάνο.

Παρθένοι και Ταύροι δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε γνώσεις και ταλέντα και να προχωρήσετε σε αλλαγές, που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αν είστε ανοιχτόμυαλοι και ευπροσάρμοστοι σε τυχόν νέα δεδομένα, θα είστε από τους κερδισμένους της περιόδου…