Για να υποστηρίξει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Lover», που έκανε εμφάνιση στις 23 Αυγούστου, η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρντει σε μια νέα συλλογή.

View this post on Instagram

It’s here! The #StellaxTaylorSwift limited-edition sustainable capsule is now available for pre-order on StellaMcCartney.com! Love ‘Lover’⁣ Snap it up at Stella! ✨⁣ ⁣ #StellaMcCartney #TaylorSwift

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

«Είναι φίλη μου πολύ καιρό, αλλά και μια γυναίκα που σέβομαι τόσο πολύ», δήλωσε η Σουίφτ για την σχεδιάστρια κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live την περασμένη εβδομάδα. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα τραγούδια του άλμπουμ και οι πρώτες εικόνες από την καμπάνια είναι περίπου όπως τις φαντάζεστε.

«Αγαπώ τις δημιουργίες της, αλλά και τον τρόπο με τις οποίο κάνει αυτές τις δημιουργίες», δήλωσε η Σουίφτ στο Instagram Live. «Υπάρχει πολύ τρέλα και φαντασία και ρομαντισμός στα ρούχα που σχεδιάζει και έχω φορέσει πολλά από τα ρούχα της πρόσφατα».

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, Στέλλα Μακάρντει, η οποία ξεκίνησε τον δικό της οίκο το 2001, έχει ντύσει μεγάλες διασημότητες και A-listers για χρόνια, όπως οι Μπιγιονσέ, η Κέιτ Μίντλετον, η Μαντόνα και πολλές ακόμα.

Συνολικά είναι γνωστή για τις αριστουργηματικές δημιουργίες της και τα κομψά φορέματα, καθώς επίσης και ως ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, για το περιβάλλον αλλά και είναι από τις πρώτες σχεδιάστριες που χρησιμοποίησαν «πράσινες» τεχνικές στην παραγωγή των ρούχων της.