Οι καλοκαιρινές διακοπές ίσως είναι η μόνη περίοδος που έχουμε το χρόνο, τη διάθεση και την άνεση να «κατεβάσουμε γενικό» και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ένα εξοχικό σπίτι είναι σίγουρα ένα μεγάλο ατού προς αυτή την κατεύθυνση, αφού οι διακοπές μας μπορούν να κρατήσουν περισσότερο και να κοστίσουν πολύ λιγότερο. Ειδικά από αυτό το καλοκαίρι, που το πρόγραμμα «Εξοχικό» της Protergia προσφέρει 30% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας, η σημασία του «κατεβάζω γενικό» παίρνει πιο ουσιαστικές διαστάσεις, όσων αφορά στις χρεώσεις.

Η νέα προσφορά της Protergia είναι ένα μεγάλο καλοκαιρινό δώρο σε όσους έχουν τουλάχιστον μία ενεργή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο ίδιο ΑΦΜ σε οποιοδήποτε οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας στην Protergia. Γιατί με αυτές τις προϋποθέσεις μπορούν «να φέρουν» και το εξοχικό τους σπίτι στο πρόγραμμα, απολαμβάνοντας 6 μήνες δωρεάν πάγια, 30% έκπτωση εμπρόθεσμων στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας και 15% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας. Και όλες αυτές οι εκπτώσεις στις χρεώσεις θα κρατήσουν για 2 ολόκληρα χρόνια. Με ένα τόσο απλό τρόπο, οι διακοπές στο εξοχικό, έχουν το ίδιο χαμηλό κόστος κατανάλωσης που θα είχαμε στο σπίτι, απολαμβάνοντας όμως τα προνόμια ενός σπιτιού γεμάτο φίλους, μακριά από την καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, δίπλα στη φύση. Και όλα αυτά με τον πιο απλό και προνομιακό τρόπο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς θα απολαύσετε το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι, επισκεφθείτε το site της Protergia.