Επτά ημέρες από την πιο σημαντική έκλειψη της χρονιάς, που είναι Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, έχουμε κατά το μεγαλύτερο τμήμα της σημερινής Τετάρτης τη δυνατότητα να πάρουμε μια βαθιά ανάσα. Το  τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας βοηθά να κατευνάσουμε εντάσεις, που προκάλεσαν αυξημένες υποχρεώσεις, να διώξουμε τον αρνητισμό από μέσα μας, να ξεχάσουμε δυσάρεστες καταστάσεις και απρόσμενες κι ίσως αρνητικές εξελίξεις που θα φέρει το τετράγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο που επίσης συμβαίνει απόψε προκαλώντας αιφνίδια γεγονότα κι ανατροπές δεδομένων σε αρκετά ζώδια.

Δεν έχετε παρά να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα, ότι κι αν αφορούν, και να αφεθείτε στη βραδιά επιστρατεύοντας την πιο καλή σας διάθεση και (γιατί όχι;) να κάνετε όνειρα, κυρίως να πιστέψετε σε αυτά και να τα πραγματοποιήσετε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί επιστρατεύστε τα ανανακλαστικά σας και την παρομοιώδη ψυχραιμία σας για να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί θα υπάρξουν αναταράξεις σε οικονομικά και ερωτικά που θα σας αποδιοργανώσουν. Φροντίστε να διατηρήσετε ανεπηρέαστη και αντικειμενική την ματιά σας.

Ιχθύες να είστε προσεχτικοί στις επαφές σας σε δουλειά και σπίτι γιατί η ασυνεννοησία παραμονεύει.

Ποιους επηρεάζει η Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης

Όμως τι φέρνει και σε ποιους η Πανσέληνος και η μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 17 Ιουλίου; Αυτή η έκλειψη είναι στενά συνδεδεμένη με τον Πλούτωνα και είναι άκρως μεταμορφωτική. Θυμάστε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που λάβατε τον Ιανουάριο; Τώρα θα αρχίσετε να δρέπετε τους καρπούς. Παράλληλα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις και λάθη και να αποκαταστήσετε σχέσεις με ανθρώπους τους οποίους θέλετε στη ζωή σας, πραγματοποιώντας μια νέα αρχή!

Στο επίκεντρό της έκλειψης θα βρεθούν και πάλι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι  του 3ου δεκαημέρου και λιγότερο Δίδυμοι και Τοξότες, οι οποίοι  θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους εκφράζοντας τα συναισθήματα, που νιώθουν.