Με ειλικρίνεια μεν αλλά και κυνισμό η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ομολόγησε ότι για τη μετάταξη της κόρης στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις».

Στον χορό των ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων της τελευταίας στιγμής ενεπλάκη και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η κόρη της οποίας μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος της Βουλής ομολόγησε – με ειλικρίνεια μεν, αλλά και κυνισμό – ότι για τη μετάταξη αυτή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις».

Καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις της τελευταίας στιγμής παραδέχτηκε ότι: «Δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…»

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε ότι «υπάρχει ηθικό ζήτημα με την μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

Και συνέχισε, «υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε «έλα εδώ» απαντώντας εάν υπάρχει ηθικό ζήτημα από την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο…». Κατά την άποψη της αντιπροέδρου της Βουλής οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπαλλήλων στο κοινοβούλιο έγιναν «ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης».