Λίγο πριν από την κορύφωση του ολόγιομου φεγγάρι του λουλουδιού στον Σκορπιό ξημερώματα Κυριακής, που είναι άκρως συναισθηματικό και μεταμορφωτικό, η Σελήνη που σήμερα Παρασκευή έχει αρχίσει την πορεία της, βρίσκει απέναντί της τον Ουρανό και την Αφροδίτη στον Ταύρο, φορτίζοντάς μας συναισθηματικά, κάτι που θα επηρεάσει τη διάθεσή μας, στην οποία θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά και θα χρωματίσει ανάλογα  τις επαφές μας.

Καλό είναι να είμαστε εγκρατείς και προσεκτικοί κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, καθώς η ανάγκη μας για βαθύτερη επαφή μπορεί να μας οδηγήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες αντιδράσεις δημιουργώντας δράματα! Προσοχή απαιτείται σε οδήγηση και σε μετακινήσεις για να αποφύγουμε. Παράλληλα καλούμαστε να διαχειριστούμε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κάτι στο οποίο θα μας βοηθήσει η διαίσθησή μας, που είναι στα ύψη.

Περισσότερο επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οι οποίοι όσο αποφεύγετε τόσο θα τις βρίσκετε μπροστά σας από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αναζητήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι.

Ώρα για κλείσιμο συναισθηματικών κεφαλαίων

Έτσι ή αλλιώς η ευκαιρία για ενδοσκόπηση και αναγέννηση θα δοθεί με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18/5 στον Σκορπιό. Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι του λουλουδιού μας οδηγεί στο κλείσιμο συναισθηματικών κεφαλαίων, φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα και φωτίζοντας λάθη ώστε να τα διορθώσουμε, ενώ ταυτόχρονα μας καλεί να βρούμε τη δύναμη, τη θέληση και την αποφασιστικότητα που χρειαζόμαστε προκειμένου να ξεπεράσουμε εμμονές και τραύματα, και να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Παράλληλα, θα μπουν στον τραπέζι οικονομικά ζητήματα, αλλά και τάσεις κτητικότητας και αποκλειστικότητας που θα επηρεάσουν κυρίως Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους του 3ουδεκαημέρου. Επίσης η επίδρασή του θα είναι μεγάλη και σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, όσον αφορά σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα Σκορπιοί και Ταύροι είστε ανάμεσα στους ζωδιακούς τύπους που  θα πάρετε δυνατή γεύση από αυτό το φεγγάρι. Αξιοποιήστε την ενέργειά του, ώστε να  οπλιστείτε με τη δύναμη που χρειάζεστε για να κάνετε στον εαυτό σας και στους άλλους άβολες ερωτήσεις, προκειμένου να τεστάρετε πρόσωπα που επηρεάζουν την εξέλιξη καταστάσεων σε σπίτι και δουλειά, και να αναπροσαρμόσετε εφόσον χρειάζεται την στάση σας απέναντί τους. Κάποια στιγμή πρέπει να ζητάτε το κάτι παραπάνω.

Καρκίνοι κι Ιχθύες θα περάσετε καλύτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους ζωδιακού τύπους, ακόμη κι αν αναγκαστείτε να αλλάξετε την οπτική σας γωνία, σε σχέση με κάποιο πρόσωπο ή κάποια κατάσταση,  και να ξεβολευτείτε.

Κριοί ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις: Μυστικά και ψέματα δικά σας ή κοντινών σας προσώπων θα έρθουν στο φως, επηρεάζοντας την οπτική σας αλλά και τις εξελίξεις, αλλά προς το καλύτερο.

Δίδυμοι θα κληθείτε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, οι οποίες μάλλον αφορούν άσχημες συνήθειες είτε κάποιες που δεν αποδίδουν, οπότε μην το πολυσκέφτεστε.

Λέοντες από εσάς εξαρτάται εάν θα αφήσετε να διαιωνίζονται κάποια θέματα στο οικογενειακό κι όχι μόνο περιβάλλον.

Παρθένοι έχει σημασία να εξωτερικεύετε ότι σας προβληματίζει ακόμη κι αν δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις σας και δοηγηθείτε στη σύγκρουση με κάποιους.

Ζυγοί εάν φανείτε συνετοί στη διαχείριση συναισθημάτων και χρημάτων δεν θα χάσετε.

Τοξότες  προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις που συχνά γίνονται ένα κουβάρι στο κεφάλι σας και σας μπερδεύουν και να δείτε με καθαρή ματιά τα δεδομένα.

Αιγόκεροι οι σχέσεις σας βρίσκονται στο κόκκινο. Δεν αποκλείεται  να κόψετε και την καλημέρα με κάποιους ενώ  ίσως να μάθετε κάτι που θα σας προβληματίσει πολύ.

Υδροχόοι ετοιμαστείτε για παιχνίδια εξουσίας σε εργασία κι όχι μόνο.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να απολαύσετε το ολόγιομο φεγγάρι με τη συντροφιά που σας ξεκουράζει, σας χαλαρώνει και βελτιώνει τη διάθεσή σας.