Νιώσατε πολύ πιεσμένοι τις δύο τελευταίες εβδομάδες ότι ήταν σαν να περπατάτε σε κινούμενο έδαφος, με κάθε βήμα σας να είναι πιο βασανιστικό από το προηγούμενο; Η Πανσέληνος της 19ης Απριλίου στον Ζυγό, η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα στο ίδιο ζώδιο, σηματοδοτεί τα  τελευταία μέτρα μιας εμποδιασμένης διαδρομής. Πριν όμως καταφέρει να προχωρήσει κάποιος προς τα μπροστά πρέπει να βρει τη δύναμη να απελευθερωθεί από όλα όσα τον βαραίνουν, προχωρώντας στις απαραίτητες ρήξεις. Αυτό ζητά το ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου, που μας καλεί να εκφράσουμε τα θέλω μας και να προχωρήσουμε χωρίς συμβιβασμούς, ενώ δύο μέρες πριν και μετά την πανσέληνο, η ενέργεια μας θα είναι τόσο υψηλή που θα είναι δύσκολο να ελεγχθεί.

Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές εκρήξεις και διαφωνίες, αλλά και να χρησιμοποιήσετε τυχόν αντιπαραθέσεις με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, αναγεννώντας σχέσεις που σας ενδιαφέρουν κι είναι σχέσεις ζωής για εσάς.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν σ’ αυτά τα ζώδια τον ωροσκόπο τους ή τους πλανήτες τους. Επιρροές δέχονται επίσης Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι οποίοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους. Ειδικότερα:

Κριέ η Πανσέληνος επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου ίσως ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Επιστράτευσε υπομονή και ψυχραιμία για να διαχειριστείς τυχόν συναισθηματική ένταση και λειτούργησε αποδεχόμενος ότι μπορεί να είναι ώρα για αλλαγή σελίδας…

Ταύρε επηρεάζεται η εργασιακή σου καθημερινότητα και αλλάζει η ρουτίνα σου ίσως και λόγω του Πάσχα. Αξιοποίησε τις ημέρες για να πάρεις τις απαιτούμενες ανάσες ώστε να επιστρέψεις δριμύτερος στα καθήκοντά σου.

Δίδυμε ενδέχεται να προβείς σε αλλαγή επαγγελματικών σχεδίων αφού διαπιστώνεις πως μια συνεργασία δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Εξελίξεις θα υπάρχουν και  στα ερωτικά σου.

Καρκίνε είσαι συναισθηματικά φορτισμένος καθώς υπάρχουν ανακατατάξεις στο σπίτι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, απόφυγε τα καβγαδάκια και δείξε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι.

Λέοντα επηρεάζονται θετικά επικοινωνία και μετακινήσεις. Αξιοποίησε τις ημέρες για να δεις φίλους, να κάνεις νέες γνωρισμίες, να ανταλλάξεις ιδέες και να ταξιδέψεις.

Παρθένε στο επίκεντρο θα βρεθούν τα οικονομικά σου και θέματα που άπτονται της ανάγκης σου για ασφάλεια.

Ζυγέ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κουβαλά αρκετή ένταση. Οι σχέσεις σου ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί, ενώ εξελίξεις υπάρχουν και στα επαγγελματικά σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και αξιοποίησε τη λογική σου για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση σε ότι σε απασχολεί.

Σκορπιέ έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Εκμεταλεύσου ότι δυνατότητα σου δοθεί τις ημέρες του Πάσχα για να το επιτύχεις, αφού επιλύσεις τυχόν εκκρεμότητες σε οικονομικά κι επαγγελματικά.

Τοξότη επηρεάζονται τα επαγγελματικά σου και οι μελλοντικοί σου στόχοι. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους ρήξη με έναν συνεργάτη σου ή με κάποιον φίλο, η οποία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αιγόκερε σχέσεις και καριέρα βρίσκονται στο επίκεντρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις, οι οποίες όμως μεσοπρόθεσμα θα σου βγουν σε καλό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μάθε να ακούς και τους άλλους.

Υδροχόε θέματα που αφορούν εκπαίδευση, συνεργασίες και νομικές υποθέσεις σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό από αυτό που ανέμενες.

Ιχθύ επηρεάζονται τα προσωπικά και τα οικονομικά σου, όπου καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές που σε δεσμεύουν.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη 17/4 με την είσοδό του Ερμή στον ενθουσιώδη και παρορμητικό καλούμαστε να ενεργοποιηθούμε, να τρέξουμε υποθέσεις μας και να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

Περισσότερο  επηρεάζονται Κριοί, Τοξότες και Λέοντες οι οποίοι πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις ενώ η γλώσσα τους τσακίζει κόκαλα.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, στην προσπάθειά σας να κλείσετε προσωπικές σας υποθέσεις, γιατί δε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρθένοι και Ιχθύες ελέγξτε την καταναλωτική σας διάθεση γιατί θα έρθει και η ώρα του λογαριασμού.