Μετά τους στίχους που έγραψε για τον «γοητευτικό πρωθυπουργό» -όπως τον χαρακτήρισε η ίδια- και την ιδιαίτερη αγάπη που φροντίζει να δείχνει προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού με κάθε ευκαιρία, πολλές φορές μάλιστα μέσω ακραίων αντιδράσεων (τι να πρωτοθυμηθεί κανείς), η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ξαναχτύπησε» σήμερα.

Θέλοντας να αποδείξει για ακόμη μια φορά πόσο στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και πόσο προστατευτική είναι, αποφάσισε να βγει μπροστά στη «μάχη» και να καταθέσει αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ ότι ο πρωθυπουργός αντάλλαξε το Μακεδονικό με τις συντάξεις. Μάλιστα, η ίδια ένιωσε… προσβεβλημένη ως βουλευτής, ενώ προανήγγειλε ότι θα φέρει στο δικαστήριο… Μέρκελ και Μοσκοβισί.

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είπε ότι υπήρξε συμφωνία να δώσουμε τη Μακεδονία έναντι των συντάξεων. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό και με προσβάλει ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΙ.

«Θα κάνω αγωγή για να φέρει τα στοιχεία που έχει. Ας καλέσει την Ανγκελα Μέρκελ και τον Πιερ Μοσκοβισί στο δικαστήριο. Εγώ ψήφισα την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μπορεί αύριο να μην είμαι βουλευτής, αλλά θα είμαι υπόλογη απέναντι στον λαό, τα παιδιά, τα εγγόνια μου» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου επισήμανε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας «θα ήταν πολύ ανόητος αν έπαιξε με το Μακεδονικό για να ευχαριστήσει το 10-20% που είναι οι συνταξιούχοι, αφού ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι το 80% ήταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».