Δεν γνωρίζουμε πόσοι ξενυχτήσατε για να απολαύσετε την τρίτη υπερπανσέληνο της χρονιάς, που ανέτειλε στις 3.42 το πρωί στον Ζυγό, ούτε ποιοι… σεληνιαστήκατε, ούτε ποια είναι η γεύση που ήδη πήρατε από την επιρροή της στις σχέσεις  που σας προβληματίζουν, δεδομένου ότι αυτή κρατά συνολικά 15ημέρες, μία εβδομάδα πριν και μία μετά.

Πάντως, έχετε ακόμη την ευκαιρία, όσοι μπορείτε εκμεταλλευόμενοι και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, να  λειτουργήσετε με τρόπο που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τραύματα του παρελθόντος, να απαλύνετε τις πληγές και να δρομολογήσετε λύσεις, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προς τα εμπρός.

Ο εξισορροπιστής και διπλωμάτης Ζυγός σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τις ανάγκες της άλλης πλευράς και να προσπαθήσετε να βρείτε κοινό έδαφος ο ένας με τον άλλο επιζητώντας την ισορροπία στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι αντιδράσεις, οι ανταγωνισμοί και οι εγωισμοί που θα υπάρχουν θα σας δυσκολέψουν αρκετά, αλλά το κύριο είναι να βρείτε τη χρυσή τομή, στην προσπάθειά σας να γεφυρώσετε τις διαφορές, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολικές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, οι οποίοι σε επόμενη φάση μπορεί να λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ, σαμποτάροντας το όποιο νέο ξεκίνημα προχωράτε αυτή την περίοδο.

Βοηθητικά θα λειτουργήσει και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη, που φέρνει νέες ελπίδες και ευκαιρίες επηρεάζοντας ευνοϊκά τις σχέσεις…

Περισσότερο σήμερα Πέμπτη 21/3 επηρεάζονται φυσικά οι Ζυγοί, που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις. Δεν έχετε παρά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς δισταγμούς να πάρετε πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αν δεν σπάσεις αβγά δεν φτιάχνεις ομελέτα. Απλά προσέξτε στην προσπάθειά σας να επιλύσετε προβληματικές καταστάσεις να μην ανοίξετε νέα μέτωπα και να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα.

Παρθένοι και Ιχθείς  η Πανσέληνος σας έχει βγάλει εκτός πλάνων και φλερτάρετε με την υπερβολή. Συγκρατηθείτε για να μην αποκτήσετε ταχυκαρδίες και για το πορτοφόλι σας!

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι νέες γνωριμίες και φλερτ σας ξελογιάζουν, αλλά αξιοποιήστε τη λογική σας γιατί η συνέχεια μπορεί να μην είναι τόσο χαλαρή όσο νομίζετε.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας και το τι έβγαλε στον καθένα η τρίτη υπερπανσέληνος φροντίστε να απολαύσετε τις ημέρες που ακολουθούν, και κυρίως να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας, αυτό που σας γεμίζει και μπορείτε να υποστηρίξετε αβίαστα.

Τι να περιμένει ο Κριός που έχει τα γενέθλιά του

Όσο για τον Κριό, που από σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μπορεί η περίοδος αυτή να άρχισε με την πίεση να είναι αισθητή σε διάφορους τομείς, ωστόσο κάντε λίγο υπομονή, καθώς τα πράγματα σταδιακά βελτιώνονται.  Ο απολογισμός θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την κατάσταση ώστε να επέμβετε όπου χρειάζεται για να βελτιώσετε τυχόν προβληματικές καταστάσεις σε προσωπικά και συνεργασίες. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.