Η Λυών επικράτησε άνετα με 3-1 της Καέν εντός έδρας και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Γαλλίας.
Οι «λιονέ» άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντεναγιέρ, ενώ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνυο με τον Κορνέ.
Οι φιλοξενούμενοι που ήταν ακίνδυνοι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μείωσαν στο 78′ με τον Ενινγκά, πέντε λεπτά μετά όμως ο Ντεπάι σκόραρε και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Νωρίτερα, η Ρεν δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ορλεάν της Ligue 2, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπουριζό στο 65′ και Νιάνγκ στο 71′.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







