Δύο είναι τα μοντέλα που θα κλέψουν την παράσταση στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη, την επόμενη εβδομάδα. Το πρώτο – και πιο σημαντικό – είναι το νέο Clio, που πλέον εισέρχεται στην πέμπτη του γενιά. Το εμβληματικό μοντέλο, που θα ζήλευε κάθε ανταγωνιστής του – μόνο και μόνο με τις πωλήσεις του που έως και σήμερα έχουν αγγίξει τα 15 εκατομμύρια μονάδεες – είναι σχεδιασμένο εκ νέου και σύμφωνα με τη φίρμα, πατάει στο  δίπτυχο «Εξέλιξη και Επανάσταση».

Με σχεδιασμό που αποπνέει μεγαλύτερη ωριμότητα και  εσωτερικό που κερδίζει τις εντυπώσεις με τον πλήρη ανασχεδιασμένο του, το νέο Clio,είναι πιο δυναμικό και μοντέρνο, ετοιμο να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.

Το Νέο Renault Clio θα είναι το πρώτο μοντέλο του Groupe Renault που θα εφοδιάζεται με τον υβριδικό κινητήρα E-Tech, που βασίζεται σε τεχνολογίες εξελιγμένες από τη Renault. Εξοπλισμένο με μία πλήρη γκάμα από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, το Νέο Renault Clio είναι πρωτοπόρος στον εκδημοκρατισμό των συστημάτων που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα πόλης.

Επίσης, πρεμιέρα πραγματοποιεί καιτο νέο Renault Twingo, που είναι πιο ραφιναρισμένο, αλλά πάντα διατηρώντας τον fun και νεανικό του χαρακτήρα. Εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης, ενώ επωφελείται και από τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, αποτελώντας, πλέον, ενεργό κομμάτι του νέου οικοσυστήματος Renault EASY CONNECT.