Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Ρόδο αφού λίγες μέρες μετά τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, ήρθε η αποκάλυψη πως ο Ροδίτης κατηγορούμενος είχε βιάσει και μία 19χρονη κοπέλα.

Το Star μπόρεσε να μιλήσει με τη νεαρή  η οποία βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Όπως ανέφερε όλα ξεκίνησαν όταν της πρότειναν να πάνε μία βόλτα και να ακούσουν μουσική η ίδια δε φαντάστηκε το τι θα ακολουθούσε.

Η 19χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε κάποιο βράδυ πως στις αρχές Δεκεμβρίου, ήταν σε μια παρέα μαζί με τον 20χρονο Αλβανό και τον 23χρονο Ρομά.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο 20χρονος άρχισε να την χτυπάει σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα. Εκείνη όπως αναφέρει έβαλε τα κλάματα, με τον 20χρονο να της φωνάζει και να την χτυπά ξανά.

Το αυτοκίνητο κατέληξε σε μια παραλία.

«Παρόλο που είναι μία κοπέλα γυμνασμένη με μυϊκή δύναμη, οι δράστες κατάφεραν να της ακινητοποιήσουν το κεφάλι και τη χτυπούσαν έτσι ώστε εκείνη να μη μπορεί να αντιδράσει. Κατάφερε από τύχη να ξεφύγει όταν τελείωσε η πράξη.

Οι δράστες της φώναζαν πως τώρα μπορεί να κατάφερε να ξεφύγει όμως η πράξη θα ξανασυμβεί. Η ίδια δε θέλει να δείξει το πρόσωπό της γιατί η κοινωνία είναι μικρή. Σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ο βιαστής της είναι ο δολοφόνος της Τοπαλούδη».

Η ίδια παρακολουθείται από γιατρούς και ψυχολόγους έχοντας πάντα τη στήριξη της οικογένειάς της.

Τι λέει η γιαγιά

Η γιαγιά της 19χρονης μίλησε στο OpenTV. «Ο γιος μου μού το είπε (…) ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο», ανέφερε η γιαγιά.

Και συνέχισε:  «Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία.