Η σειρά του Βασίλη Κόκκαλη να διαγραφεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ήρθε μετά την δήλωση του ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου.

Ο Π. Καμμένος, ανακοίνωσε τη διαγραφή του βουλευτή και υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ με ένα tweet όπως έκανε νωρίτερα το πρωί και με την Ελενα Κουντουρά.

Ο Π. Καμμένος ανέφερε στην ανάρτηση του: «Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1084746932193579009

Ακολούθησε και αυτή τη φορά η επίσημη ανακοίωση των ΑΝΕΛ στην οποία αναφέρεται: «Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος».

Υπενθυμίζεται ότι στο tweet του για την Ε. Κουντουρά ο Π. Καμμένος ανέφερε: «Η κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ανέφερε η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Τwitter.