Μια σημαντική χρονιά – σταθμός για τη συνέχεια είναι το 2019 για τον Κριό, καθώς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας προκειμένου να ανοίξει ένας καινούργιος στα επόμενα γενέθλιά σας, ο οποίος θα είναι πιο ευνοϊκός και θα έχει μακρύ ορίζοντα (στη φωτό ο εκπρόσωπος του ζωδίου Ράσελ Κρόου με την Αμάντα Σέιφριντ στην ρομαντική κομεντί «Μια καλή χρονιά»).

Πιο ώριμοι και προσγειωμένοι από ποτέ θα έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας αρκεί να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας, την ανυπομονησία σας και τις υπερβολικές αντιδράσεις, και να λειτουργείτε πιο οργανωμένα.

Ήδη στο ξεκίνημά της η χρονιά σας έδωσε μια γεύση για όσα θα ακολουθήσουν. Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι το Μάρτιο σας εφοδιάζει με την ενέργεια που χρειάζεστε για να φέρετε τα πράγματα στη σειρά που θέλετε, στη δουλειά και όχι μόνο,  αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας.

Με την εξαίρεση της πρώτης εβδομάδας του Φεβρουαρίου, όπου καλό είναι να προσέχετε τις… εκρήξεις σας, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, όλη η χρονιά θα σας φέρει ευκαιρίες για να προοδεύσετε. Ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο δεν ευνοείστε μόνο επαγγελματικά, όπου θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς, αλλά και προσωπικά και κοινωνικά, ενώ η χρονιά θα κλείσει με εύνοια και στα οικονομικά. Γενικότερα διαχειριστείτε έξυπνα και προνοητικά το εισόδημά σας, αλλά και τα χρήματα.

Το 2019 σας υποχρεώνει να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις, να καταπολεμήστε το άγχος και την νευρικότητα, να αποδεχτείτε κάτι που δεν ανατρέπεται και να προσαρμοστείτε εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για εσάς, μακροπρόθεσμα.

Φροντίστε να μην ταλαιπωρείστε άσκοπα, να προσέχετε την υγεία σας και να αποφεύγετε την υπερένταση και απολαύστε την χρονιά.

Ευαισθησία και ρομαντισμός

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη 10/1, η Σελήνη στους Ιχθύς μας κάνει πιο ευαίσθητους, συναισθηματικούς και ρομαντικούς, ενώ μας φέρνει και στη μνήμη διάφορα και ίσως να μετανιώσουμε για μια συμπεριφορά μας ή κουβέντα μας. Να θυμάστε ότι όλα διορθώνονται εφόσον το θέλετε.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ιχθύες οι οποίοι ανακτούν την αισιοδοξία τους και ελπίζουν για το καλύτερο. Ωστόσο μην περιμένετε να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα…

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες ακολουθείστε το ένστικτο σας και μην επηρεάζεστε από τους άλλους για πρόσωπα και καταστάσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι καλά είναι τα όνειρα ενίοτε όμως δεν μπορούν όλοι να ανταποκριθούν!