Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που σημειώθηκε χθες, στις 07:10, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, από την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος της εκκλησίας. Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει κυρίως ορισμένα στοιχεία από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τα οποία μπορεί να είναι αξιοποιήσιμα.
Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη dna στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, που αποτελείτο από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια και ένα ρολόι και ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.
Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ο νεωκόρος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό”.
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Χρ. Δήμας: Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες – Θα αξιώσουν αποζημίωση οι εταιρείες από το Δημόσιο
- “Πολεμική” προετοιμασία από την ευρωπαϊκή βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας – “Ομπρέλα” προστασίας ζητά η Eurelectric






