Μια ιδιαίτερη χρονιά θα είναι το 2019 για τον Σκορπιό (στη φωτό η Σκορπίνα Εμα Στόουν με τον Κόλιν Φερθ στην την ταινία του Γούντι Αλεν «Μαγεία στο σεληνόφως»), καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις σχέσεις σας (αισθηματικές και επαγγελματικές) ενώ ο Δίας στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σας, και θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε τα τελευταία χρόνια, φανείτε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι και προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να αναστρέψετε. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι και αναλάβετε πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία.

Η εργασία σας προβλέπεται περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Μην αμελείτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο χρειάζεται, ώστε να έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Φανείτε πιο επιφυλακτικοί τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο.

Να θυμάστε ότι η τύχη βοηθάει τους τύχη τολμηρούς κι εκείνους που παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε  τα όνειρά σας.

Η βδομάδα ανοίγει με ενδιαφέρουσες προοπτικές

Κατά τα λοιπά σήμερα, ο Άρης στους Ιχθύς που κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα Δευτέρα, με δυνατότητες και προοπτικές, εφόσον ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και ρισκάρουμε λίγο περισσότερο. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές αποκαλύψεις, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις και να κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις για να πετύχουμε έναν στόχο μας. Εντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα μας.

Σκορπιοί και Αιγόκεροι μπορείτε να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι η αποκάλυψη μυστικών θα σας αναστατώσοει, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα και διαλακτικότητα.