Καθώς ο χρόνος για την έλευση του 2019 μετρά αντίστροφα, προβαίνουμε σε μικρούς απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε όλα αυτά που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε την καινούργια χρονιά. Το πλανητικό σκηνικό μας βοηθά σ’ αυτή τη διαδικασία, καθώς μας δείχνει ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο. Έχουμε και λέμε:

Μια από τις καλύτερες χρονιές της ζωής τους αναμένεται να βιώσουν τρία ζώδια που δοκιμάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία στο τέλος του 2018 πήραν μια γεύση για τα καλά που έρχονται. Πρόκειται για τον Παρθένο, τον Τοξότη και τον Σκορπιό, οι οποίοι την καινούργια χρονιά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που επιδιώκουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά τους, κερδίζοντας χρήμα και ευτυχία.

Ειδικά ο Παρθένος, ο οποίος μέσα στο 2018, αντιμετώπισε μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα υγείας, κάτι που τον έκανε να αλλάξει τις προτεραιότητές του, αναμένεται να έχει μια εξαιρετική χρονιά. Ακόμη και αν οι πρώτοι μήνες του έτους θα είναι πιο δύσκολοι, καθώς ακόμη είναι σε φάση μεταβατική, αν μείνει προσηλωμένος στους στόχους του και τις επιθυμίες του, θα απολαύσει τους καρπούς των κόπων του τελευταίους μήνες του έτους.

Στον πολυσχιδή Τοξότη, που δούλεψε ακούραστα τα τελευταία χρόνια, το 2019 επιφυλάσσει μεγάλες επιτυχίες σε επαγγελματικά και προσωπικά αρκεί να είναι τολμηρός και συνάμα προσεκτικός και κυρίως να μην εγκαταλείψει τα όνειρα και τα σχέδιά του στο πρώτο εμπόδιο ή απλά από βαρεμάρα.

Ο Σκορπιός, που τα προηγούμενα χρόνια βίωσε μεγάλες αλλαγές, θα έχει τη δυνατότητα μέσα στο 2019 να θέσει σε νέες βάσεις τη ζωή του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, αρκεί να θυμάται ότι η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, και εκείνους που δεν διστάζουν να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους.

Το 2019 επιφυλάσσει αλλαγές, ως επί το πλείστον θετικές, και στους Ταύρους και τους Λέοντες αλλά και στον Αιγόκερο και τους Ιχθείς. Δεν έχετε παρά να φροντίσετε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται να ξεκουραστείτε κατά το δυνατόν, να πάρετε δυνάμεις, να διασκεδάσετε και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά όπως της  αρμόζει.

Τι φέρνει η Σελήνη στον Υδροχόο

Κατά τα λοιπά, καθώς σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Υδροχόο μας καλεί να αντιδράσουμε σε κάθε τι που μας καταπιέζει. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν εφόσον τυχόν αντίδραση που τις προκαλεί έχει βάση.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Υδροχόοι οι οποίοι καλό είναι να ελέγξουν την εκκεντρικότητά τους. Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί είναι λογικό να αντιδράτε σε οτιδήποτε παράλογο συμβαίνει, όμως σκεφτείτε μήπως το κάνετε επειδή ξεβολεύεστε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι κάποιες φορές καλό είναι να ξεφεύγετε από την πεπατημένη. Ετσι μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους!