«Εγώ θα μιλήσω τελευταίος», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, από το ξενοδοχείο «Χίλτον», όπου κήρυξε την έναρξη του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικής, αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την καταρχήν συμφωνία του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας.
Σημειωτέον ότι ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έκανε και χθες την ίδια δήλωση από τη Λιβαδειά, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό, παραμονή της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου.
- Ο καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας – Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά
- Ο σκιώδης στόλος στο στόχαστρο: Το πλήγμα σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στη Μεσόγειο και οι νέοι κίνδυνοι για τη διεθνή ναυσιπλοΐα
- Μισθοί, συντάξεις, ενοίκια: Ποιοι είδαν χρήματα στην τσέπη το 2025 – Οι 30 παροχές που δεν κόβονται το 2026







