Καταπληκτική εμφάνιση για την Ελβετία που συνέτριψε 5-2 στη Λουκέρνη το Βέλγιο και «έκλεψε» την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στην Α’ κατηγορία του Nations league και φυσικά την πρόκριση για την τελική φάση.
Ηταν ένα απίστευτη βραδιά για την ελβετική ομάδα που βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 17′, αλλά με μία φοβερή αντεπίθεση έκανε την ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Σεφέροβιτς ο οποίος πέτυχε χα-τρικ!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» που προηγήθηκαν στο 17΄ με 2-0 με τα δύο γκολ του Τοργκάν Αζάρ, πίστεψαν ότι θα έκαναν «περίπατο». Ομως, μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν ήδη φέρει τα πάνω κάτω και στο δεύτερο έφτασαν σε άλλα δύο γκολ και πήραν με θριαμβευτικό τρόπο το «εισιτήριο» για την τελική φάση της διοργάνωσης.
Αρχικά ο Ροντρίγκες μείωσε με πέναλτι (26′), ο Σεφέροβιτς ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα και έδωσε προβάδισμα στην Ελβετία στο 44′. Στο β’ μέρος ο Ελβέντι (62′) σκόραρε για το 4-1 και ο Σεφέροβιτς στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
- Κακοποιημένα παιδιά στην Κρήτη: Στο Αυτόφωρο ο παππούς που είχε την επιμέλεια – Γιατί τον κατηγόρησε η εγγονή του
- Αστρονόμοι ανακάλυψαν Γαλαξίες – μέδουσες και κοσμικά τόξα με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης
- Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: Στους 38 οι νεκροί από την χιονοθύελλα – Νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων







