Φήμες λένε ότι ο Σκορπιός (στη φωτό ένας ακόμη λαμπερός εκπρόσωπος του ζωδίου ο Αλέν Ντελόν) είναι από τα πιο άκαρδα ζώδια που υπάρχουν, μαζί με τον πεισματάρη Ταύρο, τον εγωκεντρικό Τοξότη και τον αδιάφορο Υδροχόο. Πλανάστε πλάνην οικτράν.

Όσο και αν ο Σκορπιός όπως και οι υπόλοιποι τρεις που αναφέραμε ενίοτε επιδεικνύει σκληρή και αδιάφορη στάση, σαν να μην συμπονάει τον διπλανό, το κάνει επειδή τον έχεις πληγώσει. Από τους πιο ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου συνήθως δίνει πολλά, αλλά το λάθος του είναι ότι περιμένει και  πολλά, λες και όλοι λειτουργούν όπως εκείνος, και κάπου εκεί χάνει το παιχνίδι, καθώς απογοητεύεται. Πρέπει να μάθεις να δέχεσαι τους ανθρώπους όπως είναι και βέβαια να κάνεις καλύτερη επιλογή μεταξύ εκείνων που εμπιστεύεσαι…

Πάντως, αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ δεν πρέπει να έχεις παράπονα. Ο Ήλιος που θα βρίσκεται για λίγες ακόμη ημέρες στο ζώδιό σου μέχρι τις 22 τρέχοντος, σε επηρεάζει με όμορφο τρόπο, κυρίως εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Εάν πέρασες δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και βρίσκεσαι σε μεταβατική φάση, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να προχωρήσεις προς τα εμπρός.

Οι πλανητικές επιρροές που έχεις είναι πολύ θετικές. Ο Άρης στους Ιχθύς σε κάνει πιο αισιόδοξο, σε απομακρύνει από τις σκληρές γραμμές που μερικές φορές βάζεις στη ζωή σου και στον εαυτό σου, σου προσφέρει γλυκύτητα και ευαισθησία, αν και αυτή καλό είναι να την περιορίσεις.

Την Παρασκευή η Πανσέληνος στους Διδύμους, σε κάνει πιο επικοινωνιακό και θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Εύνοια έχεις και στα οικονομικά και στα προσωπικά. Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι φρόντισε να λάβεις το μήνυμα! Είπαμε μόνο καλά έχεις να πάρεις αυτή την εβδομάδα.

Δυναμικά αρχίζει η εβδομάδα και για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους! Απλά φροντίστε να είστε λιγότερο εγωιστές και να συγκρατείτε τα νεύρα σας. Καλή εβδομάδα.