Ένας άκρως επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός, που εξωτερικά αλλά και στον τρόπο δράσης έμοιαζε με τον περιβόητο Κώστα Πάσσαρη, συνελήφθη στη χώρα μας. Κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Σύμφωνα με το Star, η περιπολία του τμήματος Εκβιαστών σε καταστήματα της λεωφόου Συγγρού έβγαλε λαβράκι. Κυρίως όμως έβγαλε… ξινό το φαγητό που έτρωγε σε γνωστό μαγαζί ο 44χρονος Αλβανός ο οποίος είχε τα χαρακτηριστικά του διαβόητου Έλληνα κακοποιού Κώστα Πάσσαρη.

Έτσι άλλωστε τον είχαν «βαφτίσει» πριν από 10 χρόνια και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης λόγω της εξωτερικής του ομοιότητας αλλά και του τρόπου δράσης που είχε με τον έγκλειστο των ρουμανικών φυλακών.

Ήταν ο άνθρωπος με τα χίλια ονόματα. Συγκεκριμένα παρουσιάζεται με:

10 επώνυμα,

7 ονόματα,

6 πατρώνυμα και

4 ονόματα μητρός

Ο 44χρονος τον Απρίλιο του 2005 σε ψησταριά της Ομόνοιας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν συμπατριώτη του. Η δολοφονία έγινε στο πλαίσιο του εθίμου «kanun», κάτι σαν αλβανική βεντέτα, γιατί πριν από 25 χρόνια το θύμα είχε σκοτώσει έναν ξάδερφο του στην Αλβανία.

Ο Αλβανός Πάσσαρης δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονίες, δεκάδες ληστείες, κλοπές σε καταστήματα και νυχτερινά κέντρα. Πάντα όμως ήταν εύκολο για εκείνον να τραβήξει όπλο και να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.