Τη δυνατότητα να εκφράσουμε ότι σκέψεις και συναισθήματα, που θέλαμε από καιρό, αλλά δεν το κάναμε για διάφορους λόγους, μας δίνει η συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη τη Δευτέρα. Ευνοούνται οι συναντήσεις με ανθρώπους που ήταν σημαντικοί για μας και με τους οποίους έχουμε χαθεί, ενώ δεν αποκλείεται, επίσης, να βρεθούμε με γνωστούς από τα παλιά, καθώς και με συγγενείς που είχαμε καιρό να δούμε. Κατά τα λοιπά, όπως τακτοποιούμε για την αλλαγή της εποχής το σπίτι μας, έτσι το πλανητικό σκηνικό των ημερών, μας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε εκκρεμμότητες σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, καθώς και οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ενώ παλιές υποθέσεις, ερωτικές ή οικονομικές, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλό θα ήταν αυτή τη φορά να τις επιλύσετε. Κατά τα λοιπά:

Κριέ μπορείς να βάλεις τάξη σε διάφορα θέματα, που σε απασχολούν, αφού βέβαια εξετάσεις όλα τα δεδομένα και κάνεις τις ανάλογες ενέργειες. Μέσα στην εβδομάδα θα ρίξεις το βάρος στα επαγγελματικά σου, ενώ από την Παρασκευή θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά.

Ταύρε επιστράτευσε διάλογο και δεξιότητeς για να εξισορροπήσεις πιεστικές καταστάσεις στη δουλειά και στο σπίτι. Ως και την Τρίτη οι μέρες είναι φιλικές για εσένα όπως και το σαββατοκύριακο, κατά το οποίο φίλοι θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από άγχη.

Δίδυμε είσαι από τους πιο ευνοημένους. Ειδικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή στην εργασία σου μπορείς μεγαλουργήσεις. Η ευελιξία και η καλή σου διάθεση, θα σου δώσουν το προβάδισμα σε θέματα που είχαν σκαλώσει.

Καρκίνε η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα προϊδεάζοντάς σε για όσα θα ακολουθήσουν. Φρόντισε να μείνεις σταθερός στους στόχους σου και θα ανταμειφθείς.

Λέοντα πρέπει να κατανοήσεις ότι το κόστος των επιλογών σου, θα πρέπει να αποπληρωθεί, για να προχωρήσεις στον επόμενο κύκλο. Συγκράτησε τα νεύρα σου.

Παρθένε διάγεις μια πολύ θετική εβδομάδα που θα σε βάλει σε μία νέα πολλά υποσχόμενη περίοδο, κατά την οποία ευνοούνται συμφωνίες, σχέσεις, σπουδές, ταξίδια και νέες ιδέες. Άτομα από τα παλιά θα επιστρέψουν κοντά σου.

Ζυγέ η βδομάδα φέρνει τύχη και καλές καλές προοπτικές. Απέφυγε τις υπερβολές και αξιοποίησε τη διπλωματία που σε χαρακτηρίζει Από την  Τετάρτη έως και το βράδυ της Παρασκευής, είναι το πιο καλό κομμάτι της εβδομάδας οπότε άσε για τότε τα πιο σημαντικά που έχεις να κάνεις.

Σκορπιέ μια τυχερή εβδομάδα μόλις άρχισε στην οποία έχεις όλα τα απαραίτητα για να βελτιώσεις τα επαγγελματικα και τα του οίκου σου. Οι προσωπικές σου σχέσεις ανανεώνονται και η πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας είναι πολύ πιθανή.

Τοξότη ενίοτε το οικονομικό συμμάζεμα είναι αναγκαίο για να περιφρουρήσεις τους κόπους σου. Αισθηματικά, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς! Πάντως δεν θα λείψουν οι λόγοι που θα σου χαρίσουν εσωτερική ηρεμία ή ακόμα και μια κρυφή αιτία χαράς, που θα σε κάνει να βλέπεις περισσότερο αισιόδοξα το αύριο.

Αιγόκερε νιώθεις ότι τρέχεις χωρίς να προλαβαίνεις να κάνεις όσα θέλεις ενώ τα αποτελέσματα κάποιων ενεργειών δεν σε ικανοποιούν. Μην ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους.

Υδροχόε δεν θα λείψουν οι ανατροπές, οι οποίες όμως θα λειτουργήσουν θετικά ειδικά στα επαγγελματικά σου όπου θα μπορέσεις να προχωρήσεις ένα σχέδιο και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν ενώ από την Τετάρτη τα πράγματα θα πάνε ακόμη πιο καλά.

Ιχθύ η εβδομάδα επιφυλάσσει νέες προκλήσεις, ευχάριστες εξελίξεις και πολύ καλά νέα, για την προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παλιά επιστρέφουν και σου γεμίζουν τις συναισθηματικές σου μπαταρίες.