Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά με αφορμή τις καταγγελίες για παραδιοίκηση στην ΕΡΤ.

Την Πέμπτη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απαντώντας στην κριτική Φίλη για παραδιοίκηση στην κρατική τηλεόραση, πέρασε στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας ταυτόσημη την κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή που ασκεί ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Φίλης με δήλωση του την Παρασκευή, επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Παππά, φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο τον «εμφύλιοι» που μαίνεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα» σημείωσε σε πολύ υψηλούς τόνους για να προσθέσει:

«Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.»