Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Μονακό. Σειρά πήρε η Σεντ Ετιέν, στο εναρκτήριο ματς της 8ης αγωνιστικής της Ligue 1, να περάσει άνετα το εμπόδιο των Μονεγάσκων (2-0) και με την τρίτη σερί νίκη της να «αναρριχηθεί», έστω και προσωρινά, στην 2η θέση της κατάταξης.
Από τις 11 Αυγούστου και το «διπλό» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει να «γευτεί» την χαρά της νίκης το συγκρότημα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Με αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε 7 αγωνιστικές (4 ήττες, 3 ισοπαλίες), γεγονός που έχει φέρει τους πρωταθλητές Γαλλίας το 2017 στη ζώνη του υποβιβασμού! Και τα δύο γκολ της Σεντ Ετιέν σημείωσε ο Καζρί (41′ και 54′)
- Τουρκία: Ο ντε φάκτο ηγέτης του Σουδάν συναντήθηκε με τον Ερντογάν στην Άγκυρα
- Έτοιμος για Γκρέμιο ο Τετέ: Το deal με οψιόν αγοράς στις τελευταίες λεπτομέρειες, σύμφωνα με βραζιλιάνικη εφημερίδα
- «Μου είπε σ’ αγαπώ, θα μιλήσουμε όταν φτάσω»: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της αεροσυνοδού που σκοτώθηκε στη συντριβή του Falcon στην Άγκυρα







