Με τον Ήλιο στον Ζυγό να τετραγωνίζεται από τον Άρη στον Υδροχόο η Πέμπτη είναι μια έντονη ημέρα, που μας καλεί να κλείσουμε τυχόν εκκρεμότητες και να προβούμε στα αναγκαία ξεκαθαρίσματα στη ζωή μας ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Τίποτα δεν χαρίζεται, οπότε ανασκουμπωθείτε! Το κλείσιμο της ημέρας φροντίστε να το περάσετε συντροφιά με τους αγαπημένους σας.

Κριέ τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια τάξη. Ωστόσο, απέφυγε τα περιττά έξοδα. Ασχολήσου με τα συναισθηματικά σου.

Ταύρε σε απασχολούν προβλήματα σε σπίτι και δουλειά. Μια συμβουλή ενός καλού φίλου ή του αγαπημένου σου μπορεί να σε βοηθήσει.

Δίδυμε να είσαι προσεκτικός στην εργασία σου, όπου δεν αποκλείονται οι ανατροπές. Κατά τα λοιπά ένα ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου φαίνεται να σε καλύπτει.

Καρκίνε τα πράγματα έχουν πάρει την καλύτερη δυνατή τροπή σε εργασία και σπίτι, οπότε απόλαυσε τις στιγμές, παρέα με τους αγαπημένους σου.

Λέοντα εκκρεμότητες στη δουλειά σου προκαλούν αναστάτωση. Φρόντισε να τις επιλύσεις, ώστε το βράδυ να πάρεις τις απαιτούμενες ανάσες παρέα με φίλους ή τον αγαπημένο σου.

Παρθένε η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις. Στη εργασία σου όλα κυλούν ομαλά, ενώ σύντροφος και οικογένεια παραμένουν οι προτεραιότητές σου.

Ζυγέ καλή η δουλειά, αλλά μην παραμελείς τον εαυτό σου, κάνε ένα μικρό διάλειμμα.

Σκορπιέ είσαι σε μια φάση που δεν χωρά συμβιβασμούς, ούτε και σε θέματα που έχουν να κάνουν με δικούς σου ανθρώπους. Εσύ αποφασίζεις.

Τοξότη επαγγελματικά και οικονομικά σε απασχολούν έντονα. Επίσης, μια σχέση με ένα κοντινό πρόσωπο, που έχεις αδικήσει.

Αιγόκερε έκτακτα περιστατικά σε ταλαιπώρησαν, ενώ έξτρα έξοδα σε άγχωσαν. Σταδιακά θα επέλθει η ισορροπία, αρκεί να ακούσεις τη φωνή της λογικής.

Υδροχόε οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές συνεχίζονται. Κάνε ψυχραιμία και υπομονή και συγκράτησε τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Το Σαββατοκύριακο θα είσαι καλύτερα.

Ιχθύ τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται, οι φίλοι σου σε στηρίζουν στις αποφάσεις σου, οπότε προχώρα…