Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της καταγγελία 40χρονης Γαλλίας ότι 34χρονος από τη Λαμία την κρατούσε όμηρο σε δωμάτιο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας. Οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη καθώς τα στόματα στην περιοχή άνοιξαν για το πρωτοφανές περιστατικό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, δυο ακόμα γυναίκες κατηγορούν τον 34χρονο ότι τις είχε υποχρεώσει να κάνουν διάφορα μαζί του.

Οι περιγραφές τους δεν περιορίζονται μόνο στο ερωτικό κομμάτι και σε προχωρημένες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά κάνουν λόγο για πράγματα που έγιναν παρά τη θέλησή της. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, κι εκείνες υπήρξαν «όμηροι» του 34χρονου, με αποτέλεσμα να βιώσουν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Οι μαρτυρίες φέρονται να έχουν ήδη ενταχθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του νεαρού άνδρα.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή του.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί στη Λαμία έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και βρήκαν μέσα τη 40χρονη Γαλλίδα την οποία και αναζητούσε η Ιντερπόλ.  Στο πάτωμα, υπήρχαν πλαστικοί σφιγκτήρες ταιραπ και μονωτικές ταινίες. Σύμφωνα με πληροφορίες την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο στον ακάλυπτο χώρο.

Οι δυο τους όμως δεν ήταν άγνωστοι. Πριν 4 χρόνια, η 40χρονη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα. Είχε ερωτευθεί το δράστη και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα την είχε φιλοξενήσει για λίγο. Όταν γύρισε στη Γαλλία διατήρησαν επαφή μέσω facebook. Όμως μετά ήρθε ο χωρισμός.

Ο 34χρονος κατάφερε να την κερδίσει πάλι μεσω facebook. Έτσι εκείνη αποφάσισε να ξαναέρθει στη Λαμία, χωρίς να υποψιάζεται την κόλαση που θα ακολουθούσε. Όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας την πήρε από σταθμό στο Λινακοκλάδι. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι όμως την έδεσε και τη φίμωσε όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

«Σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δε διεπράχθησαν τα αδικήματα αυτά», δήλωσε ο Δημήτρης Κρούπης, δικηγόρος.

Μέσα σε εκείνο το δωμάτιο την κρατούσε κλειδωμένη μακριά από το φως του ηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να είπε «Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στην Ευρώπη, για να κάνει η γυναίκα ότι της ζητήσεις».

Ωστόσο η 40χρονη φαίνεται πως τον έπεισε να τη λύσει. Έτσι όταν εκείνος έλειπε κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στη Γαλλία οι οποίοι απευθυνθήκαν στο προξενείο.  Η Iντεροπόλ ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο μαζί με την 24χρονη σύντροφο του η οποία ζούσε στο σπίτι μαζί του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.