Την πλήρη αντίθεσή του με την πρόσφατη μελέτη του περιοδικού Forbes, σύμφωνα με την οποία το Κάιρο είναι η πιο μολυσμένη πόλη στον κόσμο, εξέφρασε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ποιότητα του εξωτερικού αέρα πρέπει να δοκιμάζεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, και αυτό γίνεται μόνο από το Εθνικό Δίκτυο για την Παρακολούθηση των Ρύπων για το Περιβάλλον, ένα φορέα που λειτουργεί υπό την επίβλεψη του υπουργείου Περιβάλλοντος, επισημαίνοντας ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν από τη μελέτη δεν είχαν ληφθεί από το υπουργείο, το οποίο είναι η μόνη αρμόδια αρχή που είναι νομικά επιφορτισμένη με την εργασία.
Η ανακοίνωση αναφέρεται επίσης στις προσπάθειες αναβάθμισης της ποιότητας του περιβάλλοντος στην Αίγυπτο, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχει σκιαγράψει σαφείς στόχους για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στην ύπαιθρο, ως μέρος μιας εθνικής στρατηγικής για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης».
- Η Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ – Η νέα φανέλα που θα θυμίζει… Λέικερς (pic)
- Νέα στοιχεία στη δίκη των Τεμπών: Φάκελος με 73 ντοκουμέντα για το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος
- Δημοσκόπηση Alco: Απώλειες για τη ΝΔ στη σκιά του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι απαντούν οι πολίτες για τη δίκη των Τεμπών






